Menu
Your Cart

Pendul LED Deluxe Blue 70W

Descriere Pendul LED Deluxe Blue 70W

Pendulul LED Deluxe Blue 70W este o piesă de iluminat modernă și elegantă, perfectă pentru a adăuga un efect vizual spectaculos în orice încăpere. Cu un design inovator și culori vibrante, acest pendul va transforma instant atmosfera din orice spațiu într-unul sofisticat și contemporan.

Cu o putere de 70 de wați, acest pendul LED oferă o lumină puternică și eficientă energetic, reducând în același timp consumul de energie. Tehnologia LED integrată asigură o durată de viață îndelungată a becului, fără a necesita înlocuiri frecvente.

Pendulul Deluxe Blue 70W emite o lumină albastră intensă și vibrantă, adăugând o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere. 

Designul pendulului este elegant și minimalist, perfect pentru a se integra în orice stil de decor. Carcasa metalică durabilă și finisajul de calitate superioară conferă acestui produs o rezistență sporită și o durabilitate de lungă durată.

Pendulul LED Deluxe Blue 70W poate fi utilizat în diverse spații, precum livinguri, dormitoare, holuri sau birouri, adăugând un aspect sofisticat și contemporan în fiecare încăpere. De asemenea, acesta poate fi utilizat în proiecte comerciale, cum ar fi restaurante, hoteluri sau spații de evenimente, pentru a crea o atmosferă deosebită și memorabilă.

Cu Pendulul LED Deluxe Blue 70W, veți beneficia de un iluminat de calitate superioară, durabilitate și eficiență energetică, toate combinate cu un design modern și elegant. Transformați-vă spațiul într-unul spectaculos și elegant cu ajutorul acestui pendul LED Deluxe Blue 70W!

Specificatii

Pendul LED Deluxe Blue 70W
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina neutra
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 70W
Culoare ALBASTRU
Dimensiune 1200 x 580mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 560W
Material Aluminiu
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 4000k
Lumeni 3900lm

Recenzii Pendul LED Deluxe Blue 70W

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Deluxe Blue 70W

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 70W

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha