Menu
Your Cart

Pendul LED Polaris 46w

Descriere Pendul LED Polaris 46w

Pendul LED Polaris 46W este o piesă de iluminat elegantă și modernă, care combină designul sofisticat cu tehnologia LED avansată. Acest pendul reprezintă o alegere perfectă pentru orice spațiu, de la birouri și locuințe până la restaurante sau hoteluri de lux.

Cu o putere de 46 de wați, acest pendul oferă o lumină puternică și luminoasă, capabilă să lumineze eficient o cameră întreagă. LED-urile de înaltă calitate asigură o iluminare uniformă și clară, reducând umbrele și eliminând reflexiile neplăcute. Astfel, veți beneficia de un mediu luminos și plăcut, perfect pentru activități precum cititul, lucratul la birou sau savuratul unei mese delicioase.

Un alt avantaj al Pendulului LED Polaris este eficiența energetică ridicată. Datorită tehnologiei LED, acesta consumă mai puțină energie electrică în comparație cu alte surse de lumină tradiționale, contribuind la reducerea facturilor de energie și la protejarea mediului înconjurător. De asemenea, LED-urile au o durată de viață îndelungată, ceea ce înseamnă că veți beneficia de o iluminare excelentă timp de mulți ani.

Pendulul LED Polaris 46W se evidențiază și prin designul său atrăgător. Corpul elegant și finisajul de înaltă calitate adaugă o notă de rafinament și stil în orice încăpere. De asemenea, acesta vine echipat cu un sistem de reglare a înălțimii, permițându-vă să ajustați lumina la înălțimea dorită și să obțineți o atmosferă perfectă în orice moment.

Cu Pendulul LED Polaris 46W, veți beneficia de o soluție de iluminat completă și performantă, care se integrează armonios în decorul dvs. Cu designul său atrăgător, iluminarea puternică și eficiența energetică, acest pendul va aduce o notă de eleganță și confort în spațiul dvs., creând o atmosferă plăcută și relaxantă. Indiferent de locul în care este instalat, Pendulul LED Polaris 46W va deveni un punct de atracție și va îmbunătăți cu siguranță aspectul și funcționalitatea oricărei încăperi.

Specificatii

Pendul LED Polaris 46w
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina neutra
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 46w
Dimensiune 800 x 650 x 300mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 368W
Material Aluminiu+Cristal
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 4000k
Lumeni 3220lm

Recenzii Pendul LED Polaris 46w

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Polaris 46w

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 46w

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha