Menu
Your Cart

Pendul Ronny 1Xe27 Black/Wood

Descriere Pendul Ronny 1Xe27 Black/Wood

Pendulul Ronny 1Xe27 Black/Wood este o piesă de iluminat elegantă și modernă, care adaugă un aer sofisticat și cald în orice încăpere. Cu un design minimalist și materiale de înaltă calitate, acest pendul este perfect pentru a completa orice decor interior contemporan.

În plus, pendulul are un finisaj lemnos pe partea superioară, care adaugă o notă de căldură și naturalețe designului.

Cu o singură sursă de lumină, pendulul Ronny oferă o iluminare focalizată și eficientă într-un anumit spațiu. Este compatibil cu o lampă cu soclu E27, permițându-vă să alegeți intensitatea și tipul de lumină dorit. Datorită structurii sale deschise, lumina se dispersează în mod uniform, creând o atmosferă plăcută și relaxantă în încăpere.

Pendulul Ronny 1Xe27 Black/Wood este ideal pentru a fi amplasat deasupra mesei de dining, în living sau chiar într-un birou, adăugând o notă de stil și personalitate spațiului. De asemenea, poate fi utilizat și în decorul comercial, în restaurante sau cafenele, unde va impresiona prin designul său contemporan și calitatea iluminatului oferit.

În concluzie, Pendulul Ronny 1Xe27 Black/Wood este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și confort în interiorul casei sau al spațiului comercial. Cu un design modern, materiale de calitate și o iluminare plăcută, acest pendul va deveni cu siguranță un punct focal în orice încăpere.

Specificatii

Pendul Ronny 1Xe27 Black/Wood
Alimentare
Factor de putere max. 60W
Tensiune intrare (V) 220-240V
Specificatii
Culoare Negru/Lemn
Dimensiune 150 x 90 x 1120mm
Dulie E27
Material Metal/Lemn
Protectie IP40

Recenzii Pendul Ronny 1Xe27 Black/Wood

  • 100%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul Ronny 1Xe27 Black/Wood

Review-uri (1)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, cu bec, e27

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha