Menu
Your Cart

Iluminat

Instalmen 30 May 0 1290
Sursele de lumina individuale utilizeaza tehnologii diferite si, prin urmare, substante chimice diferite. Trebuie sa tineti cont de acest lucru atunci cand il eliminati. Becul a devenit depasit si va intrebati cum sa il aruncati corect? Acest articol..
Instalmen 30 May 0 982
In alegerea iluminatului, exista nu numai partea economica, adica modul de economisire, dar este, de asemenea, esential sa va simtiti confortabil cu lumina aprinsa. Prin urmare, este necesar sa ne gandim la culoarea potrivita a sursei de lumina. Pent..
cosmin 30 May 0 905
Atunci cand alegeti lampile ideale pentru camerele casei, un element care trebuie luat in considerare este gradul de protectie (IP) sau marcajul de protectie international. Este un parametru definit de standardul international IEC 60529 care este uti..
Instalmen 30 May 0 924
Este un element cilindric cu o cavitate in care se insurubeaza sau se introduce un bec. Un bec cu halogen poate avea o alta forma de soclu decat alte tipuri de becuri si este bine sa tineti cont de acest aspect.La ce foloseste un soclu?Suportul lampi..
Instalmen 30 May 0 906
Alegerea luminilor potrivite pentru camera de zi este o modalitate buna de a crea o atmosfera placuta si confortabila, subliniind in acelasi timp designul camerei. In timp ce stai pe canapea, sursa de lumina ar trebui sa va ofere, de asemenea, confor..
Instalmen 30 May 0 1500
Avantajele iluminatului cu LED-uri in bucataria dvs. sunt multiple si de aceea este recomandat sa alegeti variante cat mai potrivite spatiului. Avantajul benzilor LED este ca sunt consumatori mici dar de efect.Iluminatul din casa noastra indeplineste..
Instalmen 30 May 0 1003
Esti in intuneric atunci cand planifici iluminarea bucatariei tale? Va ajutam sa puneti putina lumina in aceasta privinta si sa va scoateti din indoieli. Urmati aceste sfaturi si va veti bucura de o lumina potrivita pentru fiecare zona.Esti ingrijora..
Instalmen 30 May 0 1362
In ceea ce priveste iluminatul si decorarea anumitor spatii interioare, nu exista nimic ca un candelabru. Acestea ajung sa fie un element cu un aspect delicat si fin, care ofera un aer de eleganta si rafinament. Fara indoiala, aceste lampi duc stilul..
Instalmen 30 May 0 1348
Cand este timpul sa alegeti iluminatul care va fi plasat in baie, tot mai multi oameni se uita la faptul ca este un element decorativ si se potriveste cu restul elementelor baii. Pentru baie, puteti alege mai multe tipuri de plafoniere cu telecomanda..
Afişare 1 - 9 din 13 (2 pagini)