Menu
Your Cart

Iluminat

Instalmen 30 May 0 1416
Sursele de lumină individuale utilizează tehnologii diferite și, prin urmare, substanțe chimice diferite. Este important să țineți cont de acest lucru atunci când le eliminați. Unele surse de lumină, cum ar fi becurile clasice și cu halogen, pot fi a..
Instalmen 30 May 0 1138
Alegerea culorii luminii este importantă pentru confort și productivitate. Sursele de lumină cu culori diferite pot afecta starea de spirit, concentrarea și performanțele.Culoare alba caldăCuloarea alba caldă are o temperatură de culoare de 2.700-3.5..
cosmin 30 May 0 1041
Atunci cand alegeti lampile ideale pentru camerele casei, un element care trebuie luat in considerare este gradul de protectie (IP) sau marcajul de protectie international. Este un parametru definit de standardul international IEC 60529 care este uti..
Instalmen 30 May 0 1113
Este un element cilindric cu o cavitate in care se insurubeaza sau se introduce un bec. Un bec cu halogen poate avea o alta forma de soclu decat alte tipuri de becuri si este bine sa tineti cont de acest aspect.La ce foloseste un soclu?Suportul lampi..
Instalmen 30 May 0 1074
Alegerea luminilor potrivite pentru camera de zi este o modalitate buna de a crea o atmosfera placuta si confortabila, subliniind in acelasi timp designul camerei. In timp ce stai pe canapea, sursa de lumina ar trebui sa va ofere, de asemenea, confor..
Instalmen 30 May 0 1706
Avantajele iluminatului cu LED-uri in bucataria dvs. sunt multiple si de aceea este recomandat sa alegeti variante cat mai potrivite spatiului. Avantajul benzilor LED este ca sunt consumatori mici dar de efect.Iluminatul din casa noastra indeplineste..
Instalmen 30 May 0 1201
Cum alegem lumina pentru mobila de bucatarie?Bucătăria este una dintre cele mai importante camere din casă, deoarece este locul unde ne pregătim mâncarea și unde petrecem timp cu familia și prietenii. Iluminatul joacă un rol important în crearea unei..
Instalmen 30 May 0 1511
In ceea ce priveste iluminatul si decorarea anumitor spatii interioare, nu exista nimic ca un candelabru. Acestea ajung sa fie un element cu un aspect delicat si fin, care ofera un aer de eleganta si rafinament. Fara indoiala, aceste lampi duc stilul..
Instalmen 30 May 0 1500
Baia este o cameră importantă din casă, unde ne pregătim pentru zi și ne relaxăm după o zi lungă. Iluminatul joacă un rol important în crearea unei atmosfere plăcute și confortabile în baie, așa că alegerea corpurilor de iluminat potrivite este esenț..
Afişare 1 - 9 din 13 (2 pagini)