Menu
Your Cart

Pendul LED Electra Chrome 38w

Descriere Pendul LED Electra Chrome 38w

Pendulul LED Electra Chrome 38W este o piesă de iluminat modernă și elegantă, perfectă pentru a aduce o notă distinctivă în orice spațiu. Cu un design contemporan și o construcție solidă, acest pendul reprezintă o combinație perfectă între funcționalitate și estetică.

Una dintre caracteristicile sale remarcabile este sursa de lumină LED integrată, care oferă o lumină puternică și eficientă energetic, având în același timp o durată de viață îndelungată. Cu o putere de 38 de wați, acest pendul oferă suficientă lumină pentru a ilumina eficient o cameră de dimensiuni medii sau mari.

Carcasa pendulului Electra Chrome este realizată din metal de înaltă calitate, finisată cu un strat cromat elegant. Această finisare conferă produsului un aspect sofisticat și îl protejează în același timp împotriva coroziunii și deteriorărilor. Forma sa ușor curbată și linii elegante adaugă o notă de rafinament oricărui decor interior.

Pendulul LED Electra Chrome 38W poate fi utilizat într-o varietate de spații, cum ar fi living-uri, sufragerii, holuri sau chiar birouri. Poate fi reglat în înălțime pentru a se potrivi cu înălțimea tavanului și poate fi amplasat individual sau în grupuri pentru a crea un impact vizual deosebit.

De asemenea, sursa de lumină LED oferă o lumină caldă și plăcută, creând o atmosferă confortabilă și primitoare în încăpere.

Pendulul LED Electra Chrome 38W este alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și lumină în locuința sau spațiul lor de lucru. Cu un design impresionant și performanțe deosebite, acest produs se va dovedi a fi o investiție durabilă și satisfăcătoare.

Specificatii

Pendul LED Electra Chrome 38w
Alimentare
Factor de putere >0.5
Tensiune intrare (V) 220-240V
Caracteristici Optice
CRI (RA) >RA80
Culoare lumina Lumina neutra
Specificatii
Clasa Energetica A -> A++
Consum(W) 38W
Dimensiune 1200 x 400mm
Durata Medie De Viata 30.000h
Echivalenta consum bec traditional 300W
Material Aluminiu
Protectie IP20
Specificatii bec
Kelvin 4000k
Lumeni 2548lm

Recenzii Pendul LED Electra Chrome 38w

  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Review Pendul LED Electra Chrome 38w

Review-uri (0)
click aici pentru a lasa un review la acest produs.


Etichete: pendul, led, lustra, 38w

Ai un proiect mare?

Ai nevoie de mai multe produse pentru proiectul tau? Lasa-ne mesaj cu necesarul de produse si revenim cu o oferta.

Trimite Mesaj

Captcha