Atunci cand cumparati un proiector cu LED-uri, trebuie sa stiti cum sa alegeti unul potrivit. Vrem sa oferim informatiile care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale, oferindu-va alegerea potrivita dintr-o gama larga de iluminare cu LED-uri disponibile in magazine. Exista mai multe tipuri de proiectoare LED ce pot fi alese pentru exterior.

ALEGETI UN PROIECTOR LED

Mergi deseori sa vizitezi un magazin, dar nu stii ce proiector cu led sa cumperi, pentru ca nu stii inca potentialul noilor proiectoare cu led? In plus, va intrebati cum sa alegeti proiectorul potrivit pentru gradina si doriti sa aflati toate ultimele noutati ale momentului? In primul rand, trebuie sa stiti marele avantaj economic pe care il veti avea cu un proiector Led care poate fi achizitionat online: veti fi constienti, in viitor, de economiile de energie pe care le veti crea pe factura. Proiectorul solar LED poate fi o alegere buna pentru exterior.

PROIECTOR LED EXTERN

Spoturile cu led sunt proiectoare cu LED capabile sa lumineze o anumita zona, excelente pentru a fi aplicate in gradina. Necesitatea unui reflector LED bun, care sa inlocuiasca vechile faruri cu halogen, apare din posibilitatea integrarii noilor tehnologii inovatoare in domeniul iluminatului. Cu proiectorul LED puteti acum sa va luminati gradina cand si cum doriti, cu noii senzori de miscare in infrarosu, care au capacitatea de a ilumina intreaga zona atunci cand detecteaza miscarea. Senzorul crepuscular este o alta inovatie importanta, care atrage atentia multor clienti potentiali. Capacitatea de adaptare a acestui senzor crepuscular, cu functia sa autonoma, nu va necesita niciodata interventia ta: acest senzor spectaculos joaca un rol important prin pornirea automata la amurg, oferindu-va o lumina minunata in gradina.

CARACTERISTICI IMPORTANTE A PROIECTORULUI LED

Trebuie sa stiti cum sa alegeti nu numai puterea de iluminare potrivita pentru gradina, exprimata in wati, ci si unghiul de deschidere corect al senzorului care trebuie reglat pentru a functiona la o distanta specifica. Privind online, puteti gasi proiectoare cu leduri cuprinse intre 10 wati si 150 wati, alegerea este a voastra. Proiectorul Led nu se teme de apa, deoarece este echipat cu un grad de protectie IP65, ceea ce face ca reflectorul Led sa fie impermeabil la apa de ploaie, o adevarata revolutie!

ALEGETI PROIECTORUL DE LUMINI LED DREAPTA

Petreceti-va timpul alegand proiectorul Led potrivit pentru gradina. Cu siguranta veti observa ca cumpararea online este mult mai convenabila si mai fiabila: gasiti intotdeauna oferte si nu trebuie sa plecati mutati de acasa. Cand faceti cumparaturi online, aveti si optiunea de a primi transport gratuit.

PROIECTOARE LED, O ACHIZITIE COMODA

Veti gasi o gama larga de spoturi LED, fiecare cu caracteristicile sale specifice. Permiteti-va sa alegeti proiectorul Led potrivit pentru gradina cu temperatura de culoare intre alb neutru, cald sau rece. Va recomandam sa alegeti un reflector LED bun in aer liber, cu 30 W de putere de iluminare, temperatura culorii pe alb cald cu protectie IP65 si unghi de deschidere de 110 °. Daca, pe de alta parte, sunteti interesat de inovatia proiectoarelor Led cu senzori de miscare si crepuscul, va sugeram Led cu 10W. Acest proiector LED, cu conexiune prin cablu, este echipat cu un senzor de miscare in infrarosu cu selectie dubla intre modul zi si noapte.