Menu
Your Cart

Informatii

Echipa Instalmen 31 May 0 1444
Cum alegem culoarea de lumină?Cu toții știm faptul că lumina potrivită ne ajută să fim concentrați și atenți sau, din contră, relaxați și destinși. Știm, însă, să alegem culoarea de lumină potrivită diferitelor încăperi din casă? Ce înseamnă lumină c..
Echipa Instalmen 31 May 0 1111
Stim, suna poate ciudat pentru aceia dintre dumneavoastra care nu sunt familiariazati cu ideea de temperatura a luminii. Pentru a face o alegere corecta a tipului de iluminat trebuie sa ne aplecam asupra catorva aspecte legate de lumina si de ilumina..
Echipa Instalmen 31 May 0 1555
Mai aveti in casa acel tip de tablou vechi cu sigurante pe patroane de ceramica si cu lita? Ei bine, ar fi cazul sa il schimati cat de repede se poate cu unul nou, insa de aici pleaca o alta intrebare, cum va orientati spre un tablou electric potrivi..
Echipa Instalmen 31 May 0 1614
Ai o casa noua si ai ajuns in punctul in care trebuie sa achizitionezi tot ce este necesar pentru iluminat? In functie de tipul locuintei tale (casa sau apartament), in functie de preferinte si de stilul abordat (clasic, modern sau nonconformist) si ..
Echipa Instalmen 30 May 0 1064
Atunci cand vorbim despre iluminat, automat gandul ne duce catre diverse tipuri de corpuri cu modele de la cele mai traditionale la unele cu modele ciudate, iesite din tipar. Dar oare stim ce bec sa folosim pentru o lumina perfecta in functie de came..
Echipa Instalmen 30 May 0 1186
O caracteristica importanta in selectarea unei surse de lumina este fluxul sau luminos, care este indicat pe cutie si exprima cantitatea totala de lumina, pe care sursa de lumina o produce in toate directiile intr-o secunda. Atunci cand alegeti un be..
30 May 0 710
Mobilarea dormitorului copiilor include si alegerea sistemului de iluminare corect. A da lumina camerei unui copil necesita mai multe masuri de precautie decat dormitoarele pentru adulti. Aceste precautii variaza de la dispunerea sistemului (prize el..
Echipa Instalmen 30 May 0 694
Sa incepem cu categoriile. Incandescenta este becul clasic cu filament, are tehnologie datata la un cost redus, dar cu un consum ridicat si va fi pe piata doar pana la epuizarea stocurilor. Eficienta luminoasa este slaba (doar 5% din energie este tra..
Echipa Instalmen 30 May 0 715
Lampile de exterior sunt folosite pentru a ilumina o terasa, o alee, dar si o poarta sau un decor de flori. Functionale si decorative, spoturile, lampile de perete si bolardele contribuie la siguranta casei si fac spatiile in aer liber locuibile si c..
Afişare 1 - 9 din 28 (4 pagini)