Menu
Your Cart

Informatii

Instalmen 31 May 0 2965
Cum alegem culoarea de lumină?Cu toții știm faptul că lumina potrivită ne ajută să fim concentrați și atenți sau, din contră, relaxați și destinși. Știm, însă, să alegem culoarea de lumină potrivită diferitelor încăperi din casă? Ce înseamnă lumină c..
Instalmen 31 May 0 2616
Stim, suna poate ciudat pentru aceia dintre dumneavoastra care nu sunt familiariazati cu ideea de temperatura a luminii. Pentru a face o alegere corecta a tipului de iluminat trebuie sa ne aplecam asupra catorva aspecte legate de lumina si de ilumina..
Instalmen 31 May 0 4937
Mai aveti in casa acel tip de tablou vechi cu sigurante pe patroane de ceramica si cu lita? Ei bine, ar fi cazul sa il schimati cat de repede se poate cu unul nou, insa de aici pleaca o alta intrebare, cum va orientati spre un tablou electric potrivi..
Instalmen 31 May 0 2461
Ai o casa noua si ai ajuns in punctul in care trebuie sa achizitionezi tot ce este necesar pentru iluminat? In functie de tipul locuintei tale (casa sau apartament), in functie de preferinte si de stilul abordat (clasic, modern sau nonconformist) si ..
Instalmen 30 May 0 1622
Atunci cand vorbim despre iluminat, automat gandul ne duce catre diverse tipuri de corpuri cu modele de la cele mai traditionale la unele cu modele ciudate, iesite din tipar. Dar oare stim ce bec sa folosim pentru o lumina perfecta in functie de came..
Instalmen 30 May 0 3814
O caracteristica importanta in selectarea unei surse de lumina este fluxul sau luminos, care este indicat pe cutie si exprima cantitatea totala de lumina, pe care sursa de lumina o produce in toate directiile intr-o secunda. Atunci cand alegeti un be..
30 May 0 1151
Mobilarea dormitorului copiilor include si alegerea sistemului de iluminare corect. A da lumina camerei unui copil necesita mai multe masuri de precautie decat dormitoarele pentru adulti. Aceste precautii variaza de la dispunerea sistemului (prize el..
Instalmen 30 May 0 1012
Sa incepem cu categoriile. Incandescenta este becul clasic cu filament, are tehnologie datata la un cost redus, dar cu un consum ridicat si va fi pe piata doar pana la epuizarea stocurilor. Eficienta luminoasa este slaba (doar 5% din energie este tra..
Instalmen 30 May 0 1073
Lampile de exterior sunt folosite pentru a ilumina o terasa, o alee, dar si o poarta sau un decor de flori. Functionale si decorative, spoturile, lampile de perete si bolardele contribuie la siguranta casei si fac spatiile in aer liber locuibile si c..
Afişare 1 - 9 din 28 (4 pagini)