In ceea ce priveste iluminatul si decorarea anumitor spatii interioare, nu exista nimic ca un candelabru. Acestea ajung sa fie un element cu un aspect delicat si fin, care ofera un aer de eleganta si rafinament. Fara indoiala, aceste lampi duc stilul la un alt nivel. Alege lustra potrivita tinand cont de stilul general al camerei.

Candelabrele sunt corpuri de iluminat foarte izbitoare, deoarece au elemente care refracta lumina, cum ar fi pietre pretioase sau bucati de sticla sau plastic. Acestea sunt de obicei plasate in camere de zi si de luat masa, dar pot fi, de asemenea, incluse in dormitoare, bai, bucatarii si holuri. Nu uita sa tii cont si de numarul de becuri ale lustrei pentru ca depinde mult de dimensiunea camerei.

Acum, este posibil sa aveti unele indoieli atunci cand alegeti modelul potrivit. Si, desi pare de necrezut, marea varietate de modele poate face dificila luarea deciziilor. Prin urmare, este necesar sa se ia in considerare cateva sfaturi.

Sfaturi pentru a obtine candelabru potrivit

  1. Feriti-va de luminozitate excesiva

Nu orice candelabru ar trebui sa aiba multa stralucire pentru a arata spectaculos. De fapt, cele mai sclipitoare modele pot fi excesive in anumite medii; si problema cu acest lucru este ca poate face camera sa para supraincarcata la ochi.

Este important sa va fie clar cu privire la iluminarea naturala a spatiului in care doriti sa incorporati candelabru, ce alte surse de lumina artificiala aveti, precum si cele pe care intentionati sa le adaugati in viitor, printre alte aspecte, pentru a putea alege lampa cu cea mai potrivita cantitate de luminozitate. Alege lustre living care sa se potriveasca utilizarii generale a spatiului.

  1. Nu uita de masuratorile spatiului

Este foarte frecvent sa existe un candelabru care este irezistibil la prima vedere. Ne lasam purtati de splendoarea aspectului sau si, in consecinta, incetam sa acordam atentie caracteristicilor care ar trebui sa conteze pentru noi, printre care, este dimensiunea.

Chiar daca acea lampa mare iti aminteste de modelul care poate fi vazut in sala de bal din filmul Beauty and the Beast, daca spatiul tau este prea mic pentru a-l adaposti, nu il folosi si cauta un model care sa se potriveasca masuratorilor camerei.

Este esential sa nu va lasati purtati de impuls si sa cautati lampa care are dimensiunea potrivita.

  1. Luati in considerare tipul de instalare

Desi acesta este un detaliu minor (in comparatie cu estetica si dimensiunea, de exemplu), instalarea candelabruului este, de asemenea, importanta. In functie de tipul de instalare, vor exista modele mai convenabile decat altele pentru casa noastra.

De asemenea, nu strica sa luati in considerare ce fel de lumina va emite lampa, rece sau calda, deoarece acest lucru poate influenta foarte mult rezultatul final.

  1. Cautati referinte, consultati cataloage

In general, aveti tendinta de a merge direct la magazine, fara a face nici o cercetare. Dar, pentru a gasi un model bun, este necesar sa luati ceva timp si sa va uitati la cataloage sau, cel putin, sa cautati referinte ale imaginilor pe Internet. Acest lucru poate ajuta considerabil pentru a forma o idee despre ceea ce ne dorim si ceea ce nu ne dorim.

Dupa ce aveti mai multe referinte pe placul dvs., marcati-le sau stocati-le pe dispozitivul electronic la alegere.